Week van de mobiliteit

Elk jaar zet de Week van de Mobiliteit (16 – 22 september) Vlaanderen #goedopweg. Tal van acties en initiatieven tijdens de Week doen ons stil staan bij ons verplaatsingsgedrag en laten proeven van de alternatieven. Want wie de overstap maakt ontdekt zelf de voordelen van het stappen, trappen, trein/tram/bus of autodelen.

Festival van de duurzame mobiliteit

Van 16 tot 22 september beweegt er heel wat in Vlaanderen. De Week van de Mobiliteit is hét festival van de duurzame mobiliteit. Op het podium staan tal van acties voor een heel divers publiek. Denk maar aan de Strapdag, Cycle Chic, de Autodeelsalons, Autovrije Zondag, LaMA, de Delende Buurten of Car Free Day. Maar de Week is ook een ‘vrij podium’ voor elke mobiliteitsactie met de buurt, de school, organisatie of bedrijf.

Ook de 17de Ternatse Gordel maakt deel uit van een van deze acties!

https://www.duurzame-mobiliteit.be/week-van-de-mobiliteit/acties/andere-acties-initiatief-van-kwb-gezinsbond-bewegingnet-fietsersbond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *